Facade rens

Mere end bare vand og kemi

Med Tensid er du sikker på at få præcis vejledning så du hurtigt og effektivt kan få problemet løst rigtigt, uden flere ubehagelige overraskelser. Om problemet er graffiti, alger, forurening, UV-stråling eller andet, så er målet det samme: en flot og original facade.

Mange har erfaret at en facade rens kan være stærke sager, der gør mere skade end gavn. Derfor er midler og teknikker lige så forskellige som årsagerne.

Hos Tensid er vi eksperter i facade afrensning af alle typer bygningsoverflader. Vi har dybe rødder i hele Europa, og vi møder derfor meget sjældent problemstillinger eller udfordringer vi ikke har set før.

Højtryksspuling og hedvands afrensning

Med vandtryk kan man afrense overflader for smuds, snavs, algedannelse med mere. Ved at kombinere det rette tryk med den rette dyse kan behandlingen rengøre de fleste overflader lige fra fliser og belægninger til murværk og facadebeklædning. Ved at opvarme vandet bliver effekten dog intensiveret og efterlader en skånsom dybderenset overflade. Tensid råder over et højtryksanlæg som kan opvarme vandet til langt over kogepunktet. Når vandets temperatur er omkring 140-150 grader opnår man en renseeffekt som er helt unik.

Vil du vide mere?

1

SKAL VI KIGGE FORBI? Det koster ikke noget at kigge, og det gør det heller ikke med Tensid

Ring: 70 20 55 65

Kemisk facade rens

Hedvand på tryk kombineret med kemi er løsninger når der for eksempel skal fjernes maling, graffiti, rødalger, forurening, oliespild og meget mere.

Hos Tensid er vi specialister i kemisk afrensning og facade rens og benytter samvittighedsfuldt miljøvenlige produkter.

Hvad enten det er en patineret facade i bymidten der skal friskes op, eller beton som skal stå som nyt, så har vi erfaringen, produkterne, udstyret og know-how til at levere det bedst mulige resultat.

Vil du vide mere?

1

Med facade rens kan vi fjerne alt

Tensid har i mange år udført special afrensninger. Vi fjerner:

  • Salpeterudfældninger
  • Kalkslør
  • Cementslør
  • Manganudfældninger
  • Korrosionsaflejringer

2

Vil du vide mere? Så kontakt Tensid i dag.