Forårsrengøring i Universitetsparken

1
1
1

Universitetsparken bliver frisket op med en regulær forårsrengøring af alle belægninger og udefaciliteter. Alle udearealer bliver nøjsomt gennemgået og renset, så sommerens besøgende kan nyde Kay Fiskers, C.F. Møllers og Povl Stegmanns smukke bygninger og se C. Th. Sørensens oprindelige idéer med landskabet i fuld flor.

Aarhus Universitetspark bugter sig stolt og strunk fra hovedbygningen ved Ringgaden til Nørreport tæt på bymidten. Parken bliver flittigt brugt året rundt af århusinanerne, og efter den bliver frisket op, er den ikoniske park især et besøg værd i år. Nu venter vi bare på egetræernes skygge fra en skyfri varm sommerdag. 

Forårsrengøring gør en stor forskel

Mange bliver overrasket over, hvor stor forskel afrensning af facader, flisebelægninger, udemøbler, belysninger, vinduesrammer og alle øvrige udefaciliteter kan gøre for, hvordan en bygning præsenterer sig. En effektiv forårsrengøring gør en verden til forskel!

Men ud over at det er et skønt syn, så kan det heller ikke betale sig at lade være. Ved at gennemgå dine bygningsfacader og udearealer grundigt med en god gammeldags forårsrengøring sammen med Tensid kan du holde den generelle vedligeholdelse nede på et minimum resten af året og holde blandt andet alger i skak.

Men det kræver lidt mere end blot en afrensning. Med Tensid kan du godt forvente lidt mere. 

En servicevirksomhed

Tensid er kendt for sin effektive håndtering af graffiti. Har man en serviceaftale med Tensid, behøver man ikke tænke mere på graffiti.

Det samme gør sig gældende, når du får Tensid til at håndtere dine facader, udearealer, belægninger og øvrige udefaciliteter. Du behøver ikke tænke mere på det. Vi sørger for, at det altid står flot og præsentabelt.

Vi anvender nogle af de samme teknikker som med anti-graffiti, hvor vi igennem årene har oparbejdet en dyb viden og know-how omkring optimal afrensning, sammen med de fantastiske muligheder imprægnering kan udvirke.

Tensid’ produkter anvendes eksklusivt over hele Europa og er uovertrufne, især når det kommer til imprægneringer. Det gør os i stand til at give overfladerne de helt rigtige behandlinger, der tager hensyn til anvendelsen, materialerne og naturligvis miljøet.

 

Skal vi også friske dine facader op?

Vi kigger gerne forbi, så vi kan vurdere, hvad vi kan gøre for dine facader og belægninger. Og bare rolig – det koster ikke noget at kigge; heller ikke med Tensid.