Overfladebehandling

Ekspertviden

Tensid har adgang til en overlegen portefølje af produkter fra amerikanske Prosoco. Mere end 50 års erfaring med fremstilling af imprægneringer i en overlegen kvalitet taler for sig selv.

Ud over vores egen in-house-ekspertise kan vi trække på et unikt netværk af fagfolk i Europa.

2

Imprægnering mindsker fremtidige omkostninger til vedligeholdelse

Imprægnering er en enkel og meget økonomisk måde hvorpå man kan forhindre uønsket nedbrydning af sine overflader forårsaget af vandindtrængning og ydre påvirkninger. For at få en afvisende overflade som også kan modstå langvarig slitage, er det vigtigt at en stor mængde imprægneringsmiddel trænger dybt ned i konstruktionen.

For eksempel beton; beton er kendt for at være et meget hårdt materiale, men det har faktisk en yderst sart og skrøbelig overfladestruktur som er åben og absorberende.

Takket være strukturen i Prosoco’s imprægneringer opnår man en betydeligt dybere effekt ned i overfladen sammenlignet med andre produkter på markedet.

Hvorfor  imprægnere?

At sikre sine overflader med imprægnering betyder kort fortalt at man fastlåser overfladens oprindelige udseende og forbedrer dens holdbarhed. Imprægnering yder beskyttelse mod forvitring. Det beskytter mod algedannelser, mos og skimmelsvamp. Det er olie- og fedtafvisende, vandafvisende og tillader diffusion af vanddamp. Imprægnering mindsker behovet for vedligeholdelse og har en usynlig effekt i mange år.